Mercedes-Benz представила електричний повнопривідний кросовер EQB — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz представила електричний повнопривідний кросовер EQB

Технології&Авто
562
В рамках заходу IAA Mobility 2021 Mercedes-Benz представив відразу кілька електромобілів, в тому числі спорткар AMG EQS, концепт позашляховика G-Wagen, а також кросовер EQB.
Позашляховик EQB був вперше представлений в квітні на Шанхайському автосалоні в Китаї, але тепер виробник приділив більше уваги деталям і своїм планам щодо цього компактного електромобіля. Один з цих планів пов’язаний з повторною спробою Mercedes-Benz запустити електричний позашляховик в США, оскільки на початку цього року було оголошено про скасування планів з випуску на американський ринок позашляховика EQC.
Технічні характеристики EQB відповідають тому, що було оголошено в квітні. Перед нами повнопривідний електричний п’ятимісний кросовер, який опціонально може перетворитися на семимісний за рахунок встановлення третього ряду сидінь. Однак сидіння третього ряду не будуть досить просторими, щоб на них могла з комфортом розміститися доросла людина, і в основному орієнтовані на використання дітьми.
Mercedes-Benz представила електричний повнопривідний кросовер EQB
Згідно з наявними даними, EQB зможе проїжджати без підзарядки близько 420 км за європейським стандартом WLTP. Перспективи кросовера на американському ринку важко оцінити, оскільки автолюбителі в США все ще досить насторожено ставляться до електромобілів. Тим не менш, EQB може стати успішним продуктом на інших ринках. Він буде випускатися не тільки в США, але і в інших регіонах світу.
Mercedes-Benz представила електричний повнопривідний кросовер EQB
Виробник оголосив, що покупцям будуть доступні дві версії EQB з електродвигуном на 225 або 288 кінських сил, які отримали назву EQB 300 4MATIC і EQB 350 4MATIC відповідно. Надалі планується запуск передньопривідної версії електромобіля, а також моделі з більшим запасом ходу.
Mercedes-Benz представила електричний повнопривідний кросовер EQB
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас