Vivo патентує смартфон зі знімним модулем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo патентує смартфон зі знімним модулем

Технології&Авто
231
У лютому поточного року компанія Vivo подала заявку до Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO) на патент смартфона зі знімним модулем камери.
20-сторінкову документацію під назвою «електронний пристрій» опублікували в базі WIPO 2 вересня, завдяки чому став зрозумілий принцип роботи пристрою.
Модуль двосторонній: з одного боку – здвоєна камера зі спалахом, з іншого – сенсорний дисплей. Модуль встановлюється по центру верхньої частини смартфона, комунікація і постачання його енергією здійснюється за рахунок двох рядів контактів. Екранна частина модуля за характеристиками (роздільна здатність, кадрова частота і т.д.) відповідає екранній частині смартфона. Якщо встановити модуль екранною частиною вперед, то створюється відчуття цілісного екрану.
Vivo патентує смартфон зі знімним модулем
Другий спосіб застосування модуля – камерою вперед, що зручно для автопортретування. Нарешті, третій варіант використання – як знімну камеру. Тобто модуль може працювати автономно, а налаштування параметрів і режимів зйомки здійснюється за допомогою сенсорного екрану на зворотній частині модуля.
Судячи з усього, у Vivo розглядають таке рішення як альтернативу підекранній камері, проте чи піде воно таким в серію – велике питання.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас