Volkswagen представив електрокар ID Life (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представив електрокар ID Life (фото)

Особисті фінанси
1466
Компанія Volkswagen представила концептуальний електромобіль Volkswagen ID. Life на виставці в Мюнхені. Finance.ua, як портал, що цікавиться автоновинками, вирішив розповісти про авто, яке німецький виробник обіцяє вивести на ринок у 2025 році.
ID. LIFE пропонує просторий салон з можливістю трансформації, а також можливість подорожувати під відкритим небом, завдяки знімному текстильному даху.
Значна частина матеріалів, з яких зроблений електрокар, є продуктом вторинного перероблення. Список екологічних матеріалів включає шини з переробленої гуми, справжній деревний шпон та велюрову тканину ArtVelours Eco з переробленого поліетилентерефталату (ПЕТ).
Volkswagen представив електрокар ID Life (фото)
Інтер’єр орієнтований на цифровізацію: камери замість дзеркал, інтеграція зі смартфоном, сенсорні поверхні на кермі. Завдяки універсальному регульованому сидінню та висувному проєкційному екрану, салон ID. LIFE можна швидко перетворити на ігрову або кінотеатр.
Volkswagen представив електрокар ID Life (фото)
У рух ID. LIFE повинен приводити електромотор потужністю 234 к.с., який обертатиме передні колеса. Volkswagen каже, що він дозволить прискорюватись від 0 до 100 км/год за 6,9 секунди. Акумулятор забезпечить запас ходу близько 400 кілометрів.
Volkswagen представив електрокар ID Life (фото)
Ціна на подібний автомобіль складе близько 20 тисяч євро.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас