Київ пропонує добудувати метро «Львівська брама» в рамках «Великого будівництва» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ пропонує добудувати метро «Львівська брама» в рамках «Великого будівництва»

Казна та Політика
1718
Київ подав понад 20 інфраструктурних проєктів для можливої реалізації в рамках програми «Велике будівництво» в Києві в 2022 році.
Про це говориться у повідомленні Київміськадміністрації.
«Ми маємо амбітні плани щодо подальшого розвитку міста, що стосуються всіх сфер життєдіяльності. Ми плануємо втілити ще низку масштабних проєктів, частину яких запропонували підтримати в рамках програми Президента України «Велике будівництво», — зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.
За його словами, мова йде про декілька об’єктів транспортної інфраструктури, соціальної та освітньої сфер, охорони здоров’я, культурної спадщини та культури, об’єктів реставрації. Зокрема, йдеться про Будинок вчителя, міст імені Патона, кінотеатр «Київська Русь» та будівництво станційного комплексу «Львівська брама».
«До держбюджету столиця віддає 60% ПДФО — найбільше з усіх міст країни, покриває витрати на пільговий проїзд у громадському транспорті. Київ виконує функції столиці, при цьому не отримуючи в останні роки коштів на розвиток інфраструктури міста. Тому столиця сподівається на плідну співпрацю в рамках запропонованих проєктів», — підкреслив Поворозник.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас