«Велике будівництво»: вперше за 30 років відремонтують дорогу до КПП на кордоні з Румунією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Велике будівництво»: вперше за 30 років відремонтують дорогу до КПП на кордоні з Румунією

Казна та Політика
423
На Буковині розпочався ремонт автомобільної дороги Т-26−08 «Сторожинець — КПП «Красноїльськ» у рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Буде відновлено 29 кілометрів шляху до кордону з Румунією.
Як повідомляє Чернівецька ОДА, це буде перший ремонт цієї дороги за 30 років.
За даними Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, велика дорожня техніка вже працює на виїзді міста Сторожинець. Дорожники почали фрезерувати старе зношене покриття.
Проектом ремонту передбачено зняття старого покриття, підсилення основи дороги, влаштування водовідведення з проїзної частини, ремонт мостів та водопропускних труб, укріплення узбіч. Також тут укладуть два шари асфальтобетону, встановлять елементи безпеки руху, нанесуть розмітку.
«Велике будівництво»: вперше за 30 років відремонтують дорогу до КПП на кордоні з Румунією

Довідка Finance.ua:

  • програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямована не лише на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, а й на розвиток транзиту й міждержавних відносин;
  • так, у 2020 році було відремонтовано 150 км доріг, які ведуть до міжнародних пунктів пропуску. А за 2021−2022 роки буде оновлено понад 600 км таких доріг. Крім того, в межах «Великого будівництва» відкриваються нові пункти пропуску на українських кордонах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас