Топ-5 кредитних карток для мандрівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 кредитних карток для мандрівників

Фінтех і Картки
1255
Подорожувати з готівкою – незручно і небезпечно. Кредитна картка, яку завжди можна заблокувати, в цьому плані набагато надійніша.
Finance.ua, як портал, який завжди знає, як зекономити, підготував рейтинг найкращих кредитних карток для подорожей.
У цьому рейтингу представлені картки, які дозволяють безкоштовно користуватися грошима банку, заробляти на власних витратах, отримувати фінансову допомогу від друзів і близьких і багато іншого.
Кредитна картка Famiglia Правэкс-банку
Особлива карта, отримати яку зможуть далеко не всі. Випускається в рамках пакету послуг Famiglia, який коштує 3900 грн на рік. Хоча, є умови, при яких він може бути безкоштовним: 15 000 гривень місячного обороту покупок або 50 000 середньоденного залишку на рахунку. Але для отримання кредіного ліміту доведеться пред’явити довідку про офіційний дохід не менше 30 000 грн в місяць.
Кредитна картка Platinum А-Банку
Кредитний ліміт до 0,5 млн гривень дозволить здійснити будь-яку подорож, навіть навколосвітню. А пільговий період два місяці дозволить не думати, як повернути витрачені кошти.
Кредитна картка Platinum monobank
Карта рівня “еліт” з масою бонусів для її власника. Незамінний супутник того, хто любить багато подорожувати, адже дозволяє необмежену кількість разів користуватися бізнес-залами очікування.
Кредитна картка Visa Signature ПриватБанку
VIP-кредитка для тих, хто багато подорожує. Є можливість заробити до 2000 гривень кешбеку «чистими» на місяць. Недолік – вартість випуску і обслуговування.
Кредитна картка One Банку Конкорд
У картки великий реальний пільговий період, прийнятна % ставка, 1% кешбеку на всі покупки нараховується при розрахунках як своїми, так і кредитними грошима. Додаємо відсутність плати за обслуговування, а також за конвертацію і отримуємо відмінну карту для подорожей.
Всю інформацію про кредитки ви можете знайти за цим посиланням – Рейтинг кредитних карток для мандрівників. 💳
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас