Мінсоцполітики готує зміни у отриманні "пакунку малюка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики готує зміни у отриманні "пакунку малюка"

Казна та Політика
559
З 1 липня 2021 року виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» на дітей проводиться за бажанням отримувача одразу після народження дитини.
Про це нагадує Міністерство соціальної політики України.
«Батькам новонароджених дітей не потрібно дотримуватись 30-тиденного терміну для звернення за призначенням грошової компенсації замість одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка“», — сказано в повідомленні.
Що планують у міністерстві. В Мінсоцполітики розробляють зміни до законодавства стосовно надання можливості батькам новонароджених дітей звертатись за отриманням грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» під час оформлення комплексної послуги «єМалятко» за допомогою порталу «Дія».

Довідка Finance.ua:

  • офіційне представництво «Пакунку малюка» раніше повідомляло, що четвертий місяць тривають тендерні процедури із закупівлі «пакунків малюка». Перший етап закупівель «пакунку малюка» вже завершено;
  • 16 серпня було визначено чотирьох переможців першого етапу аукціону. Ними стали ТОВ «Скай Трейд Україна», ТОВ «ТК-Домашній текстиль», ТОВ «МІК» та ТОВ «Виробнича організація „Харків“»;
  • за найбільш оптимістичними підрахунками, підписання з обраною організацією договору на поставку «пакунків малюка» можливе тепер не раніше початку вересня. Тому не варто розраховувати на появу Пакунків раніше початку жовтня.
Не забувайте підписуватись на наш телеграм-канал Finance_ukr, оскільки там ми оперативно публікуємо про всі законодавчі зміни, які можуть стосуватись ваших особистих коштів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас