Користувачі Twitter зможуть заробляти на своїх твітах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Користувачі Twitter зможуть заробляти на своїх твітах

Особисті фінанси
280
Twitter запустив функцію, яка дозволяє користувачам стягувати з інших плату за доступ до твіту, призначеного лише для передплатників. Finance.ua як портал, який завжди розповідає про технології, дізнавався деталі нововведення.
Що це за функція. Super Follows («супер підписники») дозволяє користувачам із щонайменше 10 тис. підписниками стягувати з інших користувачів плату за доступ до контенту, призначеного лише для передплатників.
Для того, щоб мати доступ до Super Follows користувачі соцмережі також повинні опублікувати щонайменше 25 твітів за останні 30 днів, перебувати у США та бути повнолітнім (18+).
Якщо автор відповідає кваліфікації, то він може подати заявку. Для цього потрібно відкрити Twitter і провести пальцем по екрану праворуч, щоб відкрити меню. Внизу цього меню натиснути на “Монетизацію”, а після цього на “Super Follows”. На екрані з’явиться пояснення, як працює Super Follows і скільки ви можете заробити, монетизувавши свій обліковий запис Twitter.
Користувачі, чиї заявки будуть прийняті, зможуть встановити ціну передплати як 2,99, 4,99 або 9,99 доларів.
Зазначається, що перед початком роботи нової функції на акаунті адміністрація Twitter проведе невелике опитування з декількох питань, серед яких «Під яку категорію діяльності (ігри, комедія тощо) підпадатиме Ваш контент на платформі?» та «Як Ви плануєте використовувати Super Follows?».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас