Старі правила не працюють: 31-річний мільйонер розповів, як домогтися фінансової незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старі правила не працюють: 31-річний мільйонер розповів, як домогтися фінансової незалежності

Особисті фінанси
10140
У сучасному світі потрібно змінити підхід до накопичення багатства. Принаймні так вважає 31-річний мільйонер Натан Латка, який самостійно заробив свій капітал.
За його словами, нове багатство “не грає за старими правилами бізнесу, яким слідують маси”.
Натан Латка володіє 119 мільйонами доларів. Він заснував компанію з програмного забезпечення, яку оцінили майже в 10,5 мільйона доларів всього через 5 років. Мільйонер також зумів побудувати систему, яка щомісяця приносить йому 100 тисяч доларів пасивного доходу. Крім того, він назвав чотири нові правила, яких необхідно дотримуватися, щоб досягти фінансової незалежності.
Не фокусуйтеся на одній роботі або компанії. На думку Латка, стандартна порада стати експертом в певній галузі більше не актуальна, оскільки в такому випадку людина має тільки одну точку відмови. Мільйонер зазначив, що накопичити дійсно великий капітал не вдасться, якщо людина буде займатися чимось одним.
Свою позицію він обґрунтував так: якщо ця справа зазнає краху, доведеться все починати спочатку. Замість цього бізнесмен радить керуватися його правилом трьох фокусів – 80% часу приділяти одному проекту, який приносить найбільший дохід або має відповідний потенціал, а решту 20% часу виділити на розвиток інших проектів.
Копіюйте своїх конкурентів. Латка підкреслив, що придумати класну бізнес-ідею недостатньо для того, щоб заробляти шестизначні суми. За його словами, щоб досягти успіху, необхідно “агресивно копіювати своїх конкурентів”. Як приклад він навів дії американського техгіганта Facebook, який копіює різні технології Snapchat. Зокрема, Facebook Stories і Instagram Storie.
Ключ полягає в тому, щоб проаналізувати бізнес і визначити потребу клієнтів, яку він не задовольняє, а потім зробити це самостійно. Ви розбагатієте, скопіювавши конкурента, зробивши це краще і створюючи імпульс, – пояснив мільйонер.
Припиніть ставити цілі. Бізнесмен вважає, що цілі заважають отримати “золоте яйце”. Він переконаний, якщо будувати своє життя навколо цілей, то після їх досягнення більше не буде до чого прагнути і стане нудно.
Набагато краще вкласти свою енергію в створення, годування і догляд за системою, яка створює золоті яйця кожен день. Таким чином у вас буде золотий гусак, який продовжує нести золоті яйця, зазначив Латка.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас