Apple Watch отримають новий набір функцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch отримають новий набір функцій

Технології&Авто
686
Аналітики видання The Wall Street Journal поділилися відомостями про перспективні розробки Apple, які можуть з’явитися в нових смарт-годинниках компанії.
Зокрема, натільні пристрої отримають вбудований тонометр, можливість вимірювання температури та інші нововведення — щоправда, не в цьому році.
У планах Apple – додавання до функціональності пристрою можливості вимірювання артеріального тиску без використання спеціальної манжети. Над цією технологією американська компанія працює вже як мінімум п’ять років – перші патенти, що описують портативний тонометр, датуються 2016 роком. На думку інсайдерів, Apple вже готова до реалізації подібного рішення в своїх смарт-годинниках.
Крім того, натільний аксесуар може отримати ще кілька нових функцій. У їх числі – датчик температури тіла, а також можливість більш детального аналізу рівня кисню в крові для діагностики такого розладу, як апное, при якому людина відчуває проблеми з диханням під час сну.
Однією з перспективних функцій, появи якої доведеться чекати найдовше, стане можливість відстеження рівня глюкози в крові за допомогою неінвазивного моніторингу. Відзначається, що Apple продовжує опрацьовувати цю технологію, але до стадії її впровадження в комерційні пристрої компанія поки що не дійшла.
Що стосується Apple Watch Series 7, то гаджет, якщо вірити інформаторам, отримає новий дизайн і збільшений розмір дисплея. Функціональність смарт-годинника, що готується до анонсу, залишиться на рівні торішньої моделі, і чекати появи нових датчиків в 2021-му не варто.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас