На Львівщині за кошти польського кредиту завершили капремонт дороги Яворів - Грушів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівщині за кошти польського кредиту завершили капремонт дороги Яворів - Грушів (фото)

Казна та Політика
574
На Львівщині відремонтували 19,5 км дороги Т-14-20 Яворів – Грушів; це перший об’єкт за міжнародною програмою «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону».
Про це повідомила Служба автомобільних доріг Львівської області у Facebook.
Зазначається, що завершено капітальний ремонт автомобільної дороги Т-14-20 Яворів – Грушів довжиною 19,5 км, де ремонтно-будівельні роботи стартували у серпні минулого року. Відповідно до проєкту, відновили також три мостових переходи.
«Багато років дорога Яворів – Грушів існувала лише на карті, однак насправді це був лише напрямок з чималою ямковістю та, подекуди, відсутнім твердим покриттям. Зараз, завдяки чималим спільним зусиллям працівників дорожньої галузі, ми маємо вже повністю відремонтований автошлях», – розповів речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.
Автомобільна дорога Яворів – Грушів має важливе соціальне значення, оскільки веде до міжнародного пункту пропуску «Грушів – Будомєж», який є одним із восьми автомобільних КПП на українсько-польському кордоні. Дуже часто його використовують як запасний варіант при великих чергах на КПП «Краковець» або «Рава-Руська».
Окрім дороги Яворів – Грушів, Служба автомобільних доріг на Львівщині у межах проєкту ремонтує також дороги Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір, Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська.
На Львівщині за кошти польського кредиту завершили капремонт дороги Яворів - Грушів (фото)
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас