Добірка перспективних вересневих стажувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Добірка перспективних вересневих стажувань

Особисті фінанси
385
Finance.ua, як портал, що дбає про ваші доходи, вирішив допомогти пошукачам роботи прокачати свої навички та отримати роботу мрії.
У добірці представлені пропозиції стажувань із сайту rabota.ua, зокрема, від міжнародних компаній, які дають шанс вдало розпочати кар’єру.
Стажист за напрямом аналітики у Vodafone Україна (Київ). Серед основних вимог до кандидатів: студент 4-6 курсу або випускник вищої школи 2020-2021; знання основ SQL, Python/R та Tableau/Power BI (буде перевагою); англійська мова на рівні Intermediate та вище; аналітичний склад розуму та стратегічне мислення; вміння працювати з великим масивом даних та не втрачати деталі; відкритість до нових ідей та креативний підхід до вирішення проблем.
Intern: Junior CRM Business Analyst (Microsoft Dynamics CRM) в Innoware (Київ). Українська компанія, яка спеціалізується на впровадженні ІТ-рішень, оголошує набір в групу стажування для майбутніх аналітиків із впровадження Microsoft Dynamics CRM.
Шукають випускників і студентів 5-6 курсів за економічними та ІТ-напрямами, зацікавлених у сучасних технологіях і бізнес-процесах; з аналітичними та логічними здібностями; з базовими знаннями баз даних та електронних таблиць; зі знанням англійської мови на рівні Upper-Intermediate або вище; позитивних і відкритих до нових знань; комунікабельних та відповідальних.
Junior Manual QA Engineer в ONSEO (Київ). Вимоги до кандидатів, зокрема: досвід та навички тестування вручну є обов’язковими (0,5+); розуміння процедур БД та SQL; англійська – Upper-Intermediate (розмовна – обов’язково).
Global Graduate Programme in HR у British American Tobacco Україна (Київ). Міжнародна тютюнова компанія пропонує долучитися випускників та молодих спеціалістів до глобальної програми. Тривалість – 18 місяців.
Вимоги до претендентів: вільно володіти англійською мовою; мати вищу освіту або еквівалент і не більше 3 років відповідного досвіду роботи; володіти лідерськими навичками, продемонстрованими у позаурочній діяльності; міжнародна мобільність.
Стажист відділу комерції (Commercial Intern) в L’OREAL Ukraine (Київ). Міжнародна компанія запрошує на 6-місячну програму стажування у відділі продажів випускників та студентів останніх курсів.
Основні вимоги: повна вища освіта/студенти останніх курсів (спеціальність: менеджмент, економіка та підприємництво); досвідчений користувач пакету MS Office (Excel, Word, PPT, Outlook); хороші аналітичні навички та уважність до деталей; сильні комунікативні навички; знання англійської (Upper-Intermediate)
Стажист в «Укртелеком» (Київ). Найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні запрошує студентів 2-6 курсів зі всієї України приєднатися до освітнього проєкту «Кращі – з «Укртелекомом». Формат – online. Старт – 11 жовтня. Тривалість: з 11 жовтня по 16 листопада. Термін заповнення анкети на участь: до 2 жовтня.
Анонсується, що стажисти отримають: нові знання у сфері бізнесу; заплановано 7 майстер-класів та ще 2 бонусних – для переможців проєкту; понад 10 онлайн-інструментів, які знадобляться у світі digital; знайомство з експертами та топ-менеджерами компанії; досвід створення проєктів у команді. Найкращі студенти матимуть можливість пройти співбесіду на стажування та працевлаштуватися у компанії.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас