Чому відклали вихід Apple Watch - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому відклали вихід Apple Watch - ЗМІ

Особисті фінанси
554
Apple раніше планувала запустити Apple Watch 7 у масове виробництво приблизно в середині вересня. Але дати зсуваються.
Finance.ua як портал, який завжди розповідає про останні і найбільш варті уваги новинки техніки, дізнався, чому відклали вихід Apple Watch.
Як пишуть ЗМІ, виробництво Apple Watch було відкладено через складну конструкцію нового розумного годинника.
Так Nikkei Asia повідомляє, що виробники Apple Watch 7 почали дрібносерійне виробництво минулого тижня, але зіткнулися з серйозними проблемами в досягненні задовільних виробничих показників.
Джерела заявили, що нинішня невтішна якість виробництва може бути пов’язана зі складністю конструкції, яка значно відрізняється від конструкції годинників попередніх поколінь, а збирачі виявили проблеми при складанні електронних модулів, компонентів і дисплеїв.
В результаті виробництво нового годинника було тимчасово призупинено, оскільки Apple і її постачальники намагаються вирішити проблеми і додатково сертифікувати дизайн перед запуском в масове виробництво.
Функції. ЗМІ вказують, що наступні Apple Watch будуть оснащені новими функціями, такими як вимірювання артеріального тиску, що означає, що виробництво включає в себе встановлення більшої кількості компонентів в корпус аналогічного розміру.
Новий продукт також повинен відповідати вимогам щодо водонепроникності, що ще більше ускладнює інженерні та виробничі завдання.

Довідка Finance.ua:

  • Apple Watch, вперше випущені в 2015 році, є одним з найбільш швидкозростаючих продуктів каліфорнійської технологічної компанії. Нові функції, такі як електрокардіографія, відстеження сну і можливість розблокувати iPhone в масці, допомогли підвищити популярність гаджета.
  • Вартість Apple Watch Series 6 в Україні – від 10 до 13 тис. грн.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10-20 хвилин собі на картку для купівлі продукції Apple цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас