Названо п’ять найголовніших смартфонів цієї осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо п’ять найголовніших смартфонів цієї осені

Технології&Авто
1641
Про нові iPhone, як, втім, і про всі майбутні смартфони в світі, вже можна з упевненістю сказати, що вони будуть дорожчими. TSMC оголосила, що змушена підняти ціни на чіпсети. Так, чіпсети, вироблені по процесу менше 7 нм, зростуть в ціні на 5%, а ціна інших чіпсетів зросте аж на 20%. Та, як ви знаєте, Apple ніколи не була помічена за тим, щоб брати на себе витрати, які можна перекласти на споживача.
Про це повідомляє сайт Mobile-review.com.
iPhone 13
Про нові iPhone 13 ми знаємо, що візуально смартфони будуть схожі на iPhone 12. Ймовірно, Apple представить якийсь новий стильний колір, за яким всі будуть полювати. З чуток, у моделі Pro Max буде екран розміром 6.7 дюйма, а Mini-версія отримає екран 5.4 дюйма. Деякі витоку говорять про те, що зменшиться розмір вирізу. Припускаю, що не по горизонталі (інакше iPhone стане вже дуже схожий на застарілі Android-смартфони), а по вертикалі.
Цілком ймовірно, що головними вау-факторами стануть екрани і камера. Apple давно пора представити моделі з частотою оновлення 120 Гц (а може, і більше). А камера напевно отримає якісь нові режими. Найбільше говорять про опцію «відеопортрет», коли можна знімати відео з розмиванням фону.
Чекаємо 14 вересня.
Samsung Galaxy S22 Ultra або Galaxy Note
Коли розбирали підсумки другого кварталу Samsung (в «Ехо132»), очей зачепився за фразу, що компанія до кінця року представить смартфон з камерою під екраном. Але поки що компанія показала тільки Z Fold3. Відповідно, до кінця року нас чекає ще мінімум один реліз смартфона з подекранной камерою. З огляду на, що технологія як би радикально нова, очевидно, що це буде флагман.
Тут, звичайно, все складно. Так як в Samsung, побачивши варіанти реалізації подекранной камери від TCL і BOE, можуть злякатися і перенести прем’єру. Все-таки одна справа – Fold3, де ця камера, в цілому, взагалі не потрібна. Її можна використовувати тільки для відеочатів. І інша розмова, коли подібної якості рішення буде в класичному смартфоні. Чесно кажучи, втішаю себе думкою, що, може, камера в Fold3 була така погана, тому що це гнучкий екран. Ну, раптом там якісь особливості.
У Samsung є два варіанти, що уявити. Це може бути Galaxy S22 Ultra. Уявити флагманську версію до Нового року, щоб встигнути до новорічного подарунковому шопінгу. Ну а після Нового року вийдуть вже інші моделі лінійки.
Google Pixel 6
З Pixel 6 інтриги немає ніякої. Смартфон вже показали, про нього все розповіли. Нас чекають два апарати – Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Набагато краще, ніж XL, правда? В якомусь сенсі Pixel 6 – це найбільш очікуваний смарфтон на ринку.
По-перше, Google розробила свій власний чіпсет Tensor. Судячи з показаним демо, в чіпсеті основний упор зроблений на штучний інтелект, який може працювати прямо на пристрої (без інтернету).
Друга новинка – це якась нова камера, яка, судячи по фразі про «150% більше світла», зможе якось радикально по-новому знімати в темряві. А ще, до речі, буде 4х оптичне збільшення.
Ну і третя родзинка – це Android 12. Система пропонує безліч цікавих рішень як під капотом, так і у візуальному плані.
До слова, по-моєму, в плані дизайну це найкрасивіший смартфон всій Pixel-лінійки.
Microsoft Surface Duo 2
Чутки про новий Duo 2 щосили циркулюють по ринку. Смартфон був помічений за виконанням синтетичних тестів (чіпсет Snapdragon 888 і 8 ГБ пам’яті). Як видно, концепція не змінилася. Замість одного гнучкого екрану тут два окремих екрану. На спинці з’явилося відразу 3 камери.
Минула модель від Microsoft була більшою мірою експериментальної і досить дорогий, щоб стати масовою. Та ще й вийшов апарат не на останньому залозі.
OnePlus 9T або 10
Хочемо ми того чи ні, але саме OnePlus після Samsung і Apple став умовним головним флагманом. Втім, як тільки Honor-Huawei оговтається, все швидко зміниться.
Але не можна не віддати належне, що OnePlus 9 Pro вийшов досить цікавим смартфоном. Унікальний дизайн, власний, без копіювань, підхід до платформи і камерам, захист від води, партнерство з Hasselblad.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас