Українцям запропонують три оновлені за 158 млн приміські поїзди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям запропонують три оновлені за 158 млн приміські поїзди

Казна та Політика
507
«Укрзалізниця» модернізувала три приміських поїзди, на що спрямувала 158 мільйонів гривень. Finance.ua, що завжди турбується про ваш комфорт в дорозі, дізнався від пресслужби УЗ деталі.
Розпочнемо з того, що в ході модернізації поїзди зробили інклюзивними та пристосованими для подорожей маломобільних людей. Одна з таких електричок наразі курсує на фастівському напрямку, який є одним із найбільш популярних.
Ще дві найближчим часом вийдуть на маршрути.
«Наразі розробляється комплексна стратегія розбудови інклюзивних вокзальних комплексів, які будуть зручними для всіх груп маломобільних людей як з позиції навігації та логістики, так і з позиції сервісу та безпосередньо посадки у вагон», — розповідають в компанії.
Новації. Модернізовані поїзди мають вагони, обладнані для доступу людей з інвалідністю, встановлені пандуси, кнопки виклику поїзної бригади, а всі вказівники нанесені шрифтом Брайля. Замінено низку систем та деталей інтер’єру, встановлено кріплення для велосипедів.
Українцям запропонують три оновлені за 158 млн приміські поїзди
Українцям запропонують три оновлені за 158 млн приміські поїзди

Довідка Finance.ua:

  • що нового у вагонах: роздільне кондиціонування в кожному купе; USB-зарядки та розетки у кожного місця; 4 режими освітлення в поєднанні з керованим світлом для читання; табло зайнятості туалетів на панелі управління над дверима купе; також ще не вирішені питання щодо вендінгових апаратів (автомати з їжею), килимів, відсіків для перевезення велосипедів, ємності для багажу під сидінням і одноразового ліжка.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас