ТОП-3 карток для покупок у супермаркетах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-3 карток для покупок у супермаркетах

Фінтех і Картки
1539
Finance.ua завжди шукає для вас тільки найкращі варіанти, тому сьогодні ми підготували добірку кредиток, з якими, на наш погляд, покупки в магазинах будуть найбільш вигідними.
  • Кредитна картка «Велика п’ятірка» Таскомбанку.
Переваги: за розрахунки цією карткою в супермаркетах і на АЗС Таскомбанк нараховується 2% «чистого» кешбеку.
Картку можна поповнити, використовуючи додаток TAS2U (існує в десктопному і мобільному варіантах) з картки будь-якого банку. Таскомбанк комісію за цю операцію не бере. Розмір виплати винагороди обмежений сумою 625,5 гривень.
Використовувати нарахований кешбек можна в будь-який момент. Мінімальна сума для виведення – 1 грн.
Термін кредиту – 365 днів з автоматичною пролонгацією на такий же термін.
  • Кредитна картка «Card Blanche White» Ідея Банку
Переваги: за витрати в магазинах дає 2% кешбеку. Кешбек також нараховується за витрати в кафе, ресторанах, АЗС. Виплачується він «живими» грошима на початку наступного місяця.
У картки значний перший пільговий період – 92 дні. Якщо витрати протягом місяця перевищать 3 тис. гривень, то картка буде повністю безкоштовною; інакше доведеться заплатити 25 грн на місяць за користування.
  • Кредитна картка «Monobank» monobank | Universal Bank
Переваги: Картка дозволяє вибрати дві з шести категорій покупок, в яких буде нараховуватися кешбек. Традиційно однією з шести monobank пропонує категорію «Продукти». За покупки в супермаркетах банк нараховує 1% кешбеку при розрахунку кредитними коштами і 2% при розрахунку за свої.
Плюси – безкоштовне оформлення та обслуговування, кешбек до 20% на певні категорії покупок. Безкоштовна доставка карток кур’єром: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Львів та Запоріжжя. Комісія за зняття власних коштів 0,5% в будь-якому банкоматі по Україні.
Детальніше читайте в нашому матеріалі Кращі кредитки для покупок в супермаркетах. 💳
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас