Нові правила відвідування громадських і туристичних місць у Туреччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові правила відвідування громадських і туристичних місць у Туреччині

Світ
2547
Туреччина вимагатиме від нещеплених людей пред’являти негативні результати тестів на ПЛР для відвідування громадських заходів, таких як концерти, або для входу в громадські місця, включаючи кінотеатри і театри, починаючи з 6 вересня.
Про це повідомляє Hurriyet Daily News.
Організатори цих заходів і співробітники на цих об’єктах будуть перевіряти код HES відвідувачів, який являє собою систему відстеження контактів з коронавірусом, щоб дізнатися, чи були вони вакциновані, одужали або мають негативний тест ПЛР не пізніше, ніж за останні 48 годин.
Транспорт. Міністерство внутрішніх справ Туреччини повідомляє про вимогу про проведення тесту PCR для міжміських поїздок на літаках, автобусах, поїздах або інших транспортних засобах загального користування, за винятком приватних транспортних засобів, особами, які не пройшли вакцинацію, також набуде чинності 6 вересня.
Згідно з цими планами, невакциновані вчителі, співробітники та студенти університетів також будуть зобов’язані проходити тести PCR, оскільки школи готуються до повторного відкриття для навчання в класі 6 вересня.

Довідка Finance.ua:

Нагадаємо, з 1 червня Туреччина змінила правила в’їзду для громадян України. Українці, які вирішили поїхати до Туреччини, повинні пред’явити перед поїздкою один з чотирьох документів на вибір, щоб потрапити в країну:
  • мати один з документів, що підтверджує вакцинацію,
  • перенесене захворювання або негативний результат тестування – ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до приїзду,
  • або експрес-тест на визначення антигену SARS-CoV-2, зроблений не пізніше ніж за 48 годин до приїзду.
  • з середини січня, коли була розгорнута кампанія з вакцинації, в Туреччині було введено більше ніж 88,6 мільйона доз вакцини. Близько 46 мільйонів людей отримали першу дозу, а понад 35 мільйонів людей були повністю вакциновані.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас