Clubhouse анонсував нову функцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Clubhouse анонсував нову функцію

Технології&Авто
278
Додаток для спілкування в режимі аудіо лише для аудіозаписів Clubhouse заявив, що запустить функцію просторового аудіо, щоб голоси звучали так, ніби вони надходять з різних напрямків, допомагаючи розмовам та віртуальним виступам відчувати себе більш реалістичними.
Про це інформує Reuters.
Додаток стикається з посиленням конкуренції з боку великих технологічних гігантів, таких як Facebook, Twitter та Spotify, які впровадили власні функції соціального аудіочату.
Нова функція, що нагадує об’ємний звук, допоможе Clubhouse перейти до виставкових та розважальних кімнат, які розповсюдилися у додатку.
Залежно від того, скільки динаміків є в кімнаті Clubhouse та різноманітних інших факторів, технологія додатка призначить користувачам просторове розташування, щоб слухач почув голоси, що оточують їх у навушниках. Наприклад, у комедійних кімнатах технологія Clubhouse розпізнає головного оратора і розмістить голос цієї людини на «фронті», тоді як сміх інших людей може звучати так, ніби вони йдуть з лівого та правого боку слухача.
Просторове аудіо буде спочатку розповсюджене для користувачів iOS, а незабаром для користувачів Android.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас