Ribble представила найшвидший у світі велосипед (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ribble представила найшвидший у світі велосипед (фото)

Технології&Авто
1323
Британський виробник Ribble провів три роки в випробуваннях і оптимізації, поставивши собі за мету зібрати найшвидший дорожній велосипед у світі. Завдяки покращенню аеродинаміки модель Ultra SL R стала ще швидшою.
Виробник дозволяє замовнику самому укомплектувати свій майбутній велосипед, але пропонує і базову комплектацію.
Ціни на велосипед починаються від $4 436, розповідає HighTech Plus з посиланням на New Atlas.
Створюючи Ultra SL R, інженери повністю переробили попередню модель велосипеда – Endurance SL R, оптимізувавши його від рами до останньої гайки.
Численні випробування в аеродинамічній трубі показали, що починати редизайн треба з керма. За основу був узятий тип керма «баранячі роги», яким надали більшу ергономічність і надійність.
Ribble представила найшвидший у світі велосипед (фото)
Спеціальна конструкція забезпечує підвищену обтічність, створюючи зону зниженого опору. Випробування показали, що таким чином чистий аеродинамічний опір падає на 2,1%.
Обтічна рама з усіченими трубами форми «аерофойл» дозволяє краще протидіяти вітру, що дме під різними кутами. Ribble сплющила підсидільну трубу, нижню трубу і вилки майже до форми леза.
У порівнянні з попередньою моделлю, випробування в аеродинамічній трубі показали, що Ultra проходить дистанцію в 40 км на 75 секунд швидше за середню швидкість 35 км/год і при бічному вітрі під кутом від п’яти до десяти градусів.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас