Microsoft припинить підтримку Office на базі Android для користувачів Chrome OS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft припинить підтримку Office на базі Android для користувачів Chrome OS

Технології&Авто
264
Найкраще пристрої Chromebook працюють з Google Drive і іншими сервісами і додатками Google, але компанія допускає підтримку й іншого ПЗ, включаючи Microsoft Office. Втім, від підтримки Chrome OS має намір відмовитися сама Microsoft.
Компанія припиняє підтримку додатків Office на базі Android, що завантажуються на хромбуки. При цьому можливість користуватися онлайн-версією програмного пакету залишиться, зате зникне можливість завантаження офісного пакету з Play Маркету Google.
Повідомлення про зміни політики Microsoft вже розіслала деяким користувачам. За даними розробника, повне припинення підтримки пакету заплановано на вересень. Зокрема, для доступу до офісних інструментів користувачам з 18 вересня доведеться використовувати office.com і outlook.com. При цьому додатки Office для Android не знизнуть — просто вони перестануть працювати саме на Chrome OS.
У Microsoft заявляють, що перехід на онлайн-версії забезпечить користувачам доступ до додаткових і преміум-функцій. Клієнтам доведеться авторизуватися за допомогою облікового запису Microsoft або акаунту, асоційованого з підпискою на Microsoft 365.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас