PayPal запускає операції з криптовалютами у Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal запускає операції з криптовалютами у Британії

Фінтех і Картки
271
PayPal Holdings Inc 23 серпня заявив, що з цього тижня дозволить клієнтам у Великобританії купувати, продавати та утримувати Bitcoin та інші криптовалюти.
Про це повідомляє Reuters.
Раніше компанія дозволяла проводити операції у криптовалютах лише у США.
До речі, прогнози експертів щодо ринку криптовалют ми також часто публікуємо в своєму телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди знати, що буде з Bitcoin!
У PayPal сподіваються, що такий крок сприятиме більш широкому використанню криптоактивів у світі, а також дозволить підготувати мережу для нових цифрових валют, що розробляються приватними компаніями та центробанками.
«Ми прагнемо продовжувати тісну співпрацю з регуляторами у Великобританії та у всьому світі, пропонувати свою підтримку — і цим допомагати формувати майбутню роль цифрових валют у фінансах та комерції», — йдеться у повідомленні Хосе Фернандес да Понте, віцепрезидента та генерального менеджера з блокчейну PayPal.
У Великобританії сервіс PayPal конкуруватиме з відомими криптовалютними біржами, наприклад, Coinbase, а також фінтех-стартапами, зокрема — Revolut.
Клієнти зможуть купувати Bitcoin, Ether, Litecoin та Bitcoin cash через свої гаманці PayPal онлайн або у мобільному застосунку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас