Нова версія Tesla Model Y зможе проїжджати 640 км без підзарядки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова версія Tesla Model Y зможе проїжджати 640 км без підзарядки

Технології&Авто
1027
Як повідомляє The Driven, компанія Tesla готує до випуску нову версію кросовера Model Y зі значно збільшеною дальністю ходу. Версія з умовною назвою Super Long Range повинна проїжджати без підзарядки до 640 км.
Автомобілі Tesla вже пропонують більший запас ходу, ніж у конкурентів, а в деяких випадках — значно більший. Проте бренд продовжує покращувати показники своїх електромобілів. Нещодавно стало відомо, що Tesla отримала схвалення для виробництва п’яти нових комплектацій Model Y.
Новий варіант, зазначений у нових документах поряд з існуючими варіантами, матиме дальність ходу 640 км відповідно до рейтингу NEDC, який все ще використовується в Китаї, а також в Австралії.
Джерело додає, що при використанні рейтингу EPA в США реальний запас ходу може знизитися до 565 км, а з використанням європейського циклу WLTP дальність ходу може скласти близько 584 км.
Автомобіль отримає двигуни потужністю 137 кВт на передній осі і 184 кВт на задній осі. Вони будуть розвивати максимальний крутний момент 559 Нм.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас