Смарт-годинник Huawei Watch 3 отримав шість нових функцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смарт-годинник Huawei Watch 3 отримав шість нових функцій

Технології&Авто
729
Компанія Huawei випустила нову версію прошивки для розумних годинників серії Watch 3. Крім традиційних виправлень і патчів мобільної ОС, апдейт включає низку нових корисних функцій, що розширюють список можливостей натільних гаджетів.
Одним з головних нововведень стала функція імпорту музики зі смартфона на розумних годинник для автономного прослуховування. Крім того, користувачі отримали можливість планувати період роботи режиму «Не турбувати», під час якого на пристрій не надходять вхідні повідомлення. Ще однією корисною фішкою гаджета стала система нагадувань про необхідність випити води під час тренування або протягом дня.
Розробники також спростили доступ до налаштувань Wi-Fi для швидкої активації або відключення модуля бездротового зв’язку. Крім цього, в списку змін функція вимкнення вібрації і звуку під час вхідних дзвінків за допомогою повороту зап’ястя і можливість встановлення короткого відеоролика як персонального циферблата.
Оновлена прошивка випущена для смарт-годинників Huawei Watch 3 і Watch 3 Pro. Апдейт доступний на території Китаю і буде поступово поширюватися в інших регіонах вже найближчим часом.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас