Розумний шолом попереджає велосипедиста, якщо ззаду їде автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумний шолом попереджає велосипедиста, якщо ззаду їде автомобіль

Технології&Авто
297
Новий розумний шолом Classon, який розпізнає автомобілі та жести водія-велосипедиста, тепер доступний для бета-тестерів і надійшов у продаж.
Про це повідомляє New Atlas.
Зараз на ринку вже є кілька шоломів, які оснащені покажчиками повороту. Однак велосипедистам як і раніше доводиться використовувати і традиційні сигнали руками. Щоб вирішити проблему, розробники компанії Beyond створили шолом Classon.
Розумний шолом попереджає велосипедиста, якщо ззаду їде автомобіль
Його світлодіодні індикатори спрацьовують від жестів рук велосипедиста. Коли користувач подає традиційний сигнал рукою при повороті наліво або направо, датчики жестів в шоломі визначають цей рух і відповідним чином вмикають покажчики повороту шолома.
Також розумний шолом попереджає користувача про наближення автомобілів ззаду. Він оснащений фарами і бурштиновими світлодіодними покажчиками повороту з кожного боку — спереду і ззаду. Також Classon поставляється з передньою і задньою відеокамерами. Вся електроніка підключена до двох вбудованих мікропроцесорів з частотою 1,2 ГГц і живиться від літієвої батареї ємністю 2800 мАг. Вона забезпечує до чотирьох годин роботи на одній годинній зарядці.
Вартість шолома становить $199, спочатку він буде продаватися в обмеженому тиражі для бета-тестування.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас