В США запрацювала найбільша мережа мікроавтобусів-безпілотників на електричній тязі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США запрацювала найбільша мережа мікроавтобусів-безпілотників на електричній тязі

Технології&Авто
599
Стало відомо, що найбільший в США парк шатлів-безпілотників на електричній тязі ввели в експлуатацію на минулого тижня в Голдені, штат Колорадо.
Дев’ять компактних шатлів Mines Rover французької компанії EasyMile будуть використовуватися для перевезення студентів і співробітників колорадської гірської школи, а також представників громадськості з ключових місць міста в різні точки кампусу навчального закладу.
Що стосується мініатюрних Mines Rover, то вони являють собою компактні шестимісні мікроавтобуси з нульовим рівнем викидів шкідливих речовин.
У конструкції транспортного засобу розміщені сучасні датчики, камери і лідар, на основі яких побудована система автономного управління.
В США запрацювала найбільша мережа мікроавтобусів-безпілотників на електричній тязі
Згідно з наявними даними, шатли курсуватимуть за трьома маршрутами в Голдені, а найближчим часом аналогічні транспортні системи планується запустити в Грінвуд-Віллідж і Колорадо-Спрінгс.
Хоча запуск Mines Rover в США є найбільшим для французької компанії, раніше безпілотні шатли EasyMile з’явилися на вулицях деяких європейських міст. Згідно з наявними даними, до цього найбільша мережа автономних шатлів, до якої увійшли п’ять безпілотників, була розгорнута в Німеччині.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас