Лондон став найкращим містом для стартапів у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондон став найкращим містом для стартапів у Європі

Світ
391
Лондон посів перше місце у рейтингу міст із найсприятливішими умовами для розвитку стартапів і інвестицій в технології та інновації. Париж та Дублін зберегли друге та третє місця. Жодне українське місто до рейтингу не потрапило.
Як повідомляє FDi Intelligence, такими є результати рейтингу Tech Cities of the Future 2021.
Столиця Британії очолила список другий рік поспіль, адже за минулий рік там відбулося 366 угод зі залучення прямих іноземних інвестицій, а сумарний обсяг залучених лондонськими ІТ-компаніями інвестицій за рік склав 10,5 мільярдів доларів. Ця сума відповідає одній четвертій від загального обсягу фінансування ІТ-сектора.
Берлін (Німеччина), Мадрид (Іспанія) та Стокгольм (Швеція) з часів минулого дослідження піднялися на кілька сходинок. 24 та 25 місяці посіли Прага (Чехія) та Копенгаген (Данія). Загалом топ-25 міст для стартапів виглядає наступним чином:
Лондон став найкращим містом для стартапів у Європі
Для рейтингу Tech Cities of the Future 2021 були проаналізовані дані 76 міст у 31 європейській країні за п’ятьма категоріями: рентабельність, економічний потенціал, показники прямих іноземних інвестицій, інновації та привабливість і середовище для стартапів.
За матеріалами:
suspilne.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас