Стало відомо, скільки коштує найдешевший смартфон у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки коштує найдешевший смартфон у світі

Технології&Авто
1426
З’явилися подробиці про характеристики і ціну найдешевшого смартфона в світі JioPhone Next, як його називають творці. Індійський конгломерат Reliance ще в червні цього року анонсував смартфон JioPhone Next, який був створений у співпраці з Goolge.
Стало відомо, скільки коштує найдешевший смартфон у світі
Джерело повідомляє, що пристрій буде пропонуватися за ціною 47 доларів. Мукеш Амбані (Mukesh Ambani), голова Reliance, заявив, що JioPhone Next буде вважатися найдоступнішим смартфоном не тільки в Індії, але і на світовому ринку.
Пристрій буде оснащено мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 215, в якості операційної системи виступить Android 11 Go. На телефоні будуть встановлені полегшені додатки Duo Go і Google Camera Go.
Роздільна здатність екрану складе HD +, смартфон буде мати два слоти для SIM-карт, підтримувати подвійне підключення 4G VoLTE, Wi-Fi і Bluetooth 4.2.
В основній камері буде встановлено 13-мегапіксельний датчик зображення OmniVision, а фронтальна отримає 8-мегапіксельний сенсор, який підтримує запис відео роздільною здатністю 1080р. Об’єм оперативної пам’яті складе 3 ГБ, а не 2 ГБ, як повідомлялося раніше.
Запуск смартфона очікується 10 вересня.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас