LG Display інвестує $2,8 мільярда в заводи з виробництва OLED-дисплеїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG Display інвестує $2,8 мільярда в заводи з виробництва OLED-дисплеїв

Фондовий ринок
199
Компанія LG Display Co Ltd – підрозділ корейської LG, що займається випуском дисплеїв і суміжними технологіями, заявила про намір витратити майже три мільярди доларів на будівництво виробництва OLED-дисплеїв малого і середнього розмірів.
Як повідомляється в документах, представлених виробником регуляторам, інвестиції в обсязі 2,8 мільярда доларів почнуться вже з поточного місяця і продовжаться до березня 2024 року. Йдеться про витрати на виробництво в Південній Кореї OLED-панелей новітнього шостого покоління. Очікується, що їх випуск почнеться вже в 2024 році.
Стратегія LG, спрямована на розширення виробництва OLED, цілком вкладається у виробничі тренди останнього часу. За даними на кінець липня, операційний прибуток компанії за квітень-червень склав 607 мільйонів доларів – більше, ніж очікували експерти і представники самої компанії. Аналітики очікували прибуток у розмірі близько 508 мільйонів доларів.
На думку експертів галузі, спостерігається зростання цін на всілякі гаджети, включаючи ноутбуки, телевізори і смартфони — виробники збільшують вартість моделей у міру зростання цін на компоненти, при цьому мова йде не тільки про чипи, але і про дисплеї та інші комплектуючі. Очікується, що ціни на електроніку будуть падати в другій половині року в міру того, як буде знижуватися дефіцит.
Проте у LG Display є власні міркування про перспективи бізнесу. Хоча останнім часом спостерігається деяке падіння курсу акцій компанії, в цілому з початку року видно помітне зростання їх вартості, що почалося ще в листопаді-грудні минулого року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас