Intel представила новий бренд фірмових відеокарт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel представила новий бренд фірмових відеокарт

Технології&Авто
447
Компанія запустила нову торгову марку Intel Arc для власних графічних рішень. Вона буде об’єднувати апаратне і програмне забезпечення, а незабаром на ринку з’являться і перші пристрої Intel на базі архітектури Xe-HPG — представники вендора вже заявили про випуск відразу декількох серій відеокарт.
Згідно з пресрелізом компанії, дебютна продукція серії Intel Arc буде орієнтована на професійних геймерів і творців контенту. У першому кварталі 2022 року буде запущена лінійка рішень з кодовою назвою Alchemist. Подробиці про новинки не розкриваються, але передбачається, що йдеться про дискретну графіку Intel DG2, яка буде порівнянна за рівнем продуктивності з NVIDIA GeForce RTX 3070.
У числі очікуваних можливостей новинки – апаратна підтримка технології трасування променів і суперсемплінгу на основі штучного інтелекту, а також API DirectX 12 Ultimate. Крім того, за запевненням Intel, лінійка Arc буде включати кілька поколінь графічних процесорів, в тому числі серії Battlemage, Celestial і Druid. Більше інформації про майбутні новинки Intel пообіцяла надати до кінця 2021 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас