Італійська перлина оголосила розпродаж будинків за 1 євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійська перлина оголосила розпродаж будинків за 1 євро

Світ
5619
В Італії розширився перелік міст, які розпродають будинки за один євро. Муніципалітет Кальтаджіроне, який є італійською перлиною, приєднався до популярної акції.
Місто внесене до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
“Ми вирішили просувати ініціативу з продажу будинків за один євро в Кальтаджіроне, дізнавшись, що так роблять інші сицилійські села. Ми не такі й маленькі, можемо розраховувати майже на 40 тисяч жителів, а наш історичний центр включено до переліку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО”, – заявив радник муніципальної спадщини Кальтаджіроне Антоніо Монтеманьо.
Він пояснив, що влада хоче безпеки у місті. Річ у тому, що багато жителів залишили будинки в історичному центрі, щоб побудувати нові поблизу.
За словами влади, багато будинків у центральній частині міста були передані у спадок. При цьому нові власники живуть за межами Кальтаджіроне й не хочуть відновлювати застаріле житло.
Потенційні покупці можуть купити нерухомість за символічну суму, однак зобов’язуються протягом трьох років з моменту угоди убезпечити об’єкт. Примітно, що житло можна використовувати для будь-яких цілей.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас