Deutsche Bahn розробить стратегію енергоменеджменту для Укрзалізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bahn розробить стратегію енергоменеджменту для Укрзалізниці

Фондовий ринок
281
Німецька компанія Deutsche Bahn Engineering & Consulting GmbH та АТ «Укрзалізниця» підписали договір про надання консультаційних послуг зі створення стратегії енергоменеджменту.
Про це розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.
«Сьогодні між Укрзалізницею та DB Engineering & Consulting GmbH підписано договір про надання консультаційних послуг у напрямі створення стратегії енергоменеджменту АТ «Укрзалізниця», — сказав Кубраков.
Він додав, що стратегія буде розроблена за грантові кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. За словами міністра, Мінінфраструктури планує поглибити співпрацю із Deutsche Bahn, адже німецька залізниця вже пройшла шлях трансформації, на початку якого зараз знаходиться Україна.
У міністерстві наголошують, що підвищення енергоефективності є пріоритетом для АТ «Укрзалізниця». Зокрема, команда Мінінфраструктури та УЗ ініціювали масштабні проєкти електрифікації колій та оптимізації закупівель електроенергії напряму від виробника — ДП «Енергоатом».

Довідка Finance.ua:

  • 5 лютого 2020 року АТ «Укрзалізниця» підписало меморандум з німецькою компанією Deutsche Bahn AG про взаєморозуміння у стратегічному партнерстві з розвитку Укрзалізниці. Меморандум визначає етапи співробітництва компаній;
  • Deutsche Bahn Engineering & Consulting GmbH — одна з провідних інженерних компаній у транспортному секторі. У компанії працюють близько 5 тис. співробітників із 80 країн.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас