Мінцифри та Міндовкілля переведуть в онлайн 29 адмінпослуг у сфері екології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінцифри та Міндовкілля переведуть в онлайн 29 адмінпослуг у сфері екології

Казна та Політика
189
Міністерство цифрової трансформації та Міністерство захисту довкілля і природних ресурсів планують оцифрувати 29 адміністративних послуг у сфері екології та інтегрувати їх з порталом «Дія».
Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.
Згідно з повідомленням, Мінцифри та Міндовкілля мають намір оцифрувати 29 адмінпослуг для порталу ЕкоСистема й інтегрують їх з порталом «Дія».
За даними відомства, щороку Міндовкілля отримує 75 тис. звернень на отримання дозвільних елементів. У середньому на один документ підприємець витрачає понад 4 тис. годин та 6 тис. грн непрямих витрат, що також не гарантує отримання послуги.
«Завдяки ЕкоСистемі українці зможуть заощадити час та гроші, оскільки тут зібрані всі адміністративні екопослуги для бізнесу, доступні онлайн і без корупції, та екологічна інформація для громадян», — зазначили у пресслужбі.
У відомстві додали, що наразі в ЕкоСистемі доступні сім послуг, а також понад 40 реєстрів з інформацією про довкілля. Загалом планується відкрити понад 80 реєстрів для перевірки будь-якої екологічної інформації.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас