Фонд держмайна виставив на приватизацію завод «Судмаш» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна виставив на приватизацію завод «Судмаш»

Казна та Політика
240
Онлайн-аукціон з приватизації 100% статутного капіталу ПАТ «Херсонський завод «Судмаш» відбудеться 3 вересня. Стартова ціна – 67,2 млн грн.
Про це повідомляє пресслужба Фонду державного майна.
У Фонді зазначили, що основна номенклатура продукції «Судмаш» – це техніка для комунальних підприємств та пожежно-рятувальних частин. При цьому значна частина приміщень заводу не використовується; підприємство має податкову заборгованість та борги перед контрагентами, Пенсійним фондом і працівниками.
Водночас ПАТ «Херсонський завод «Судмаш» має потужний інвестиційний потенціал. У розпорядженні «Судмашу» – 11 об’єктів нерухомості загальною площею майже 33 тис. кв. метрів та земельна ділянка площею 6,5 га.
Завод освоїв виробництво нових видів продукції, серед яких автопідйомники різної модифікації та призначення. Аби зберегти профіль діяльності, підприємство також продовжує виготовлення зразків суднових пристроїв, кнехтів, суднових водогазонепроникних дверей тощо.
Умови приватизації передбачають соціальні гарантії для працівників, погашення заборгованості, збереження в технічному архіві товариства науково-технічної документації.
Стартова ціна активу становить 67,23 млн грн, заявки на участь в аукціоні прийматимуть до 2 вересня.
Детальніше про об’єкт можна дізнатися за посиланням.
Нагадаємо, завод «Судмаш» є одним із 17 об’єктів, переданих концерном «Укроборонпром» Фонду державного майна для приватизації. Йдеться про активи, які не потрібні державі​ для виконання ​безпекових функцій, перебувають у занедбаному стані та потребують інвестицій.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас