Представлено перший бензиновий автомобіль з HarmonyOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено перший бензиновий автомобіль з HarmonyOS

Технології&Авто
443
Компанії Huawei і BAIC Group представили перший бензиновий позашляховик, комп’ютерна система якого працює під управлінням операційної системи HarmonyOS. Це перший випадок, коли HarmonyOS отримує не гібрид або електромобіль.
BAIC анонсувала автомобіль зі слоганом «Все взаємопов’язано, мудрість і просвітництво». Джерела підтверджують, що цей автомобіль буде оснащений іншими ексклюзивними технологіями компанії Huawei, такими як однкориштальна система Kirin, рішення Huawei HiLink і інше.
Відомо, що BAIC Group планує випустити моделі Beijing X5 і Beijing X7 Plus, при цьому перша модель буде оснащена системою безпілотного водіння рівня L2+. Інших подробиць про їх характеристики поки що немає.
Представлено перший бензиновий автомобіль з HarmonyOS
У квітні цього року Huawei і BAIC Group спільно запустили серію автомобілів ArcFox Alpha S Smart, що складається з чотирьох моделей. Вся ця серія включає в себе технологію швидкої зарядки Huawei, операційну систему HarmonyOS, однокриштальну систему Kirin 990A і систему автономного водіння з 9 камерами і 9 радарами.
Представлено перший бензиновий автомобіль з HarmonyOS
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас