Vivo оголосила про відкриття двох нових виробничих центрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo оголосила про відкриття двох нових виробничих центрів

Технології&Авто
266
Китайська компанія Vivo, один з найбільших у світі постачальників смартфонів, повідомила про розширення своєї глобальної промислової мережі. Відкриваються нові виробничі центри в Пакистані і Туреччині.
Відзначається, що сім високотехнологічних підприємств компанії посилять представленість Vivo в світі відповідно до стратегії «More Local, More Global», спрямованої на збільшення рівня локальної інтеграції і зміцнення позицій на міжнародному ринку.
Завод площею 16 000 квадратних метрів в Пакистані здатний виробляти до 6 мільйонів смартфонів на рік. Компанія інвестувала 10 мільйонів доларів в цю промислову базу, на підприємстві буде створено понад 1500 робочих місць.
На 12 000 квадратних метрів заводу в Туреччині буде створюватися до 5 мільйонів пристроїв на рік. Інвестиції в цей завод склали 20 мільйонів доларів, на виробництві буде відкрито 2000 нових робочих місць.
Виробничі потужності нових центрів відповідають запитам регіональних споживачів. Розвиток виробничої мережі дозволить компанії продовжити глобальне зростання і надати користувачам доступ до передових високоякісних технологій для смартфонів.
Крім нових об’єктів в Пакистані (Фейсалабад) і Туреччині (Коджаелі), виробнича мережа Vivo включає промислові центри в Китаї (Дунгуань, Чунцин), Індії (Велика Нойда), Бангладеш (Дакка) та Індонезії (Тангеранг), і здатна в сукупності виробляти до 200 мільйонів смартфонів на рік.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас