«Велике будівництво» на Волині: ремонт траси до озера Світязь обіцяють завершити у жовтні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Велике будівництво» на Волині: ремонт траси до озера Світязь обіцяють завершити у жовтні

Казна та Політика
280
У Волинській області відновлюють шляхи до туристичного «магніту» — озера Світязь, зокрема, трасу Т-03−01 Залісся — /Т-03−02/, що пролягає вздовж північної сторони водойми.
Ремонт проводять в рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», роботи планують завершити вже в жовтні, повідомляє прес-центр Служби автомобільних доріг Волинської області.
Зараз робочі видаляють порослі у смузі відведення та укладають шари основи зі щебенево-піщаної суміші.
На відтинку від села Пульмо до урочища «Гряда» замість зношеного білощебеневого та ґрунтового покриття зводять багатошаровий міцний дорожній одяг з асфальтованим покриттям.
«Проектною документацією передбачено влаштування двох шарів основи, поверх якої – два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару на всій протяжності ділянки з боку прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту», — йдеться в повідомленні служби.
З 13,2 км протяжності траси потребувало невідкладного відновлення 5,6 км шляху. Цьогоріч це третя дорога на території Шаччини, що відновлюється у рамках президентської програми «Велике будівництво». Загалом фахівці вже відремонтували понад 26 км автошляху Т-03−02 та всю дорогу Т-03−06 — 22,5 км.
«Велике будівництво» на Волині: ремонт траси до озера Світязь обіцяють завершити у жовтні
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас