Google знизить зарплату співробітникам, які постійно працюють з дому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google знизить зарплату співробітникам, які постійно працюють з дому

Фондовий ринок
714
Співробітники Google за допомогою калькулятора, який створила корпорація, можуть розрахувати, наскільки знизиться їхня зарплата при постійній роботі з дому.
Про це повідомляє Reuters.
«Наші компенсаційні пакети завжди визначалися місцем розташування, і ми завжди платимо по верхній межі місцевого ринку, виходячи з того, звідки працює співробітник», — заявив представник Google, додавши, що заробітна плата буде відрізнятися від міста та штату.
«Скріншоти внутрішнього калькулятора заробітної плати Google, які побачило агентство, показують, що співробітнику, який проживає в Стемфорді, штат Коннектикут (у годині їзди від Нью-Йорка) платитимуть на 15% менше у разі роботи з дому. А зарплата співробітника, який працює в Нью-Йорку, — не зміниться. Скріншоти показали 5% та 10% різниці в районах Сіетла, Бостона та Сан-Франциско», — пише видання.
При цьому, співбесіди зі співробітниками Google свідчать про те, що зниження зарплат може досягати 25%.
Один із співробітників на умовах анонімності розповів, що його зарплату зменшать на 10% у разі постійної роботи з дому.
Він розглядав можливість віддаленої роботи, однак вирішив продовжувати їздити в офіс попри необхідність витрачати на дорогу по дві години.
«Це настільки ж високе скорочення зарплати, як і останнє підвищення. Я так багато працював, щоб мене підвищили, не для того, щоб потім зарплату знизили», — розповів він.
Як пише агентство, такий експеримент проводиться по всій Кремнієвій долині – зокрема, до таких заходів вдалися Facebook і Twitter.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас