ПриватБанк виступає проти скорочення програми «5-7-9» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк виступає проти скорочення програми «5-7-9»

Кредит&Депозит
425
ПриватБанк не підтримує заяви Форуму провідних міжнародних фінансових установ, членами якого є 12 міжнародних банків, що працюють в Україні, щодо можливого скорочення програми “Доступні кредити 5-7-9%”.
Про це повідомляється на сайті банку.
“Програма пільгового кредитування стала першою за всю історію незалежної України суттєвою та реальною допомогою розвитку підприємництва з боку держави, й ми як банк, клієнти якого отримують кожний четвертий такий кредит, активно виступаємо за продовження та розширення програми “5-7-9”, – заявив кервник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв.
“Концентруючись на реальній підтримці бізнесу – кредитуванні інвестиційних проектів та стартапів, ПриватБанк не підтримує заяви колег щодо можливого скорочення програми, та вважає, що конкурентна боротьба на банківському ринку повинна вестися методами, які не заважають розвитку бізнесу та економіки”, – додав він.

Довідка Finance.ua:

  • форум провідних міжнародних фінансових установ, членами якого є 12 міжнародних банків, що працюють в Україні, надіслав лист до Національного банку та Міністерства фінансів з проханням «обмежити реалізацію програми «Доступні кредити 5−7-9%»;
  • у Мінфіні зазначили, що за результатами 2020 року підприємці, які взяли участь у програмі 5-7-9%, збільшили обсяг відрахувань до державного бюджету за податком на прибуток на 19%, за ЄСВ – на 8%.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас