Honda випустила супердоступний електричний скутер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda випустила супердоступний електричний скутер (фото)

Технології&Авто
1705
Wuyang-Honda – спільне підприємство японського виробника у Китаї, де дебютував міський скутер Honda U-GO.
Електроскутер Honda U-GO випускається у двох версіях. Базовий варіант оснащений 800-ватним електромотором, а старша версія пропонує 1,2-кіловатний електромотор.
Базовий U-GO з має максимальну швидкість у 43 км/год, а дорожча модель з 1,2 кіловатним двигуном розганяється до 53 км/год. В обох випадках стандартна батарея забезпечує близько 65 кілометрів пробігу на одному заряді. ЇЇ можна доповнити опційним додатковим блоком такого ж обсягу, збільшивши діапазон пробігу вдвічі – до 130 км.
Honda випустила супердоступний електричний скутер (фото)
Дизайн Honda U-GO виконаний у сучасному стилі японського бренду – “простий і чистий”. Скутер оснащений портом для зарядки USB та великим 26-літровим місцем для зберігання під сидінням, а також додатковим місцем для речей під рукою. Також скутер забезпечений РК-дисплеєм, який показує швидкість, відсоток заряду батареї та пробіг.
Honda випустила супердоступний електричний скутер (фото)
Маса електричного мопеда становить усього 83 кілограми, але він може перевозити двох дорослих середньої комплекції. Вартість базової моделі U-GO становить 7 499 юанів, що еквівалентно 30 979 гривень (1150 доларів).
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас