Google пояснила, чому Pixel 6 буде дорогим смартфоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google пояснила, чому Pixel 6 буде дорогим смартфоном

Технології&Авто
4296
Топ-менеджер Google Рік Остерло, відповідаючи на запитання журналістів про новий флагман, заявив, що Pixel 6 буде дорогим продуктом.
Для серії Pixel 6 пошуковий гігант розробив власний процесор Tensor, що стало одним з головних нововведень у фірмовій серії. Генеральний директор Google Сундар Пічаї раніше заявив, що на створення «домашнього» чипа компанії знадобилося чотири роки, і робота над ним буде продовжуватися.
Рік Остерло також зазначив у інтерв’ю The Verge, що дорогими обидва пристрої роблять саме висока якість і використання просунутої електроніки.
З чуток, у продаж Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro надійдуть за приблизно тією ж ціною, що і актуальні флагмани Samsung — моделі Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra відповідно. Що стосується специфікацій прийдешніх новинок, базова версія лінійки обзаведеться 6,4-дюймовим дисплеєм (Full HD+) з частотою оновлення 90 Гц, а Pixel 6 Pro отримає 120-герцевий 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю Quad HD+. Серед обох моделей будуть варіанти з 12 ГБ оперативної пам’яті.
Презентація Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro відбудеться цієї осені, точна дата проведення заходу поки що невідома.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас