Apple AirPods Pro отримали функцію посилення голосу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple AirPods Pro отримали функцію посилення голосу

Технології&Авто
558
Розробники Apple представили чергову бета-версію прошивки для гарнітури AirPods Pro, що розширила можливості аксесуара. Користувачі отримали доступ до режиму Conversation Boost, про який ще пару місяців тому говорили представники компанії.
Нова функція дозволяє використовувати AirPods Pro як альтернативу слухового апарату. Завдяки технології посилення голосу, навушники можуть полегшити спілкування людям з легкими або помірними порушенням слуху. Цікаво, що Apple не відзначила цю особливість в керівництві до прошивки 4A362b – на неї звернули увагу самі користувачі.
Режим Conversation Boost використовує спеціальну технологію формування діаграми спрямованості мікрофона на базі алгоритмів машинного навчання для виділення мови. Він працює таким чином, щоб користувач міг сфокусуватися на голосі співрозмовника — гарнітура при цьому відсікає сторонні шуми.
Повноцінний дебют функції відбудеться восени 2021 року разом з релізом iOS 15. Випробувати Conversation Boost в роботі можна вже зараз, завантаживши апдейт за наявності облікового запису розробника.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас