Легендарний виробник відеокарт 3dfx може повернутися на ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легендарний виробник відеокарт 3dfx може повернутися на ринок

Фондовий ринок
467
Незабаром компанія 3dfx Interactive, яка створювала дискретні відеокарти, але припинила існування близько 20 років, може повернутися на ринок. Про це свідчить тизер, який був опублікований у Твіттері компанії і в якому сказано, що 5 серпня нас очікує “великий анонс”.
У описі облікового запису сказано, що вона є офіційним обліковим записом 3dfx, але у публікації можна зауважити граматичну помилку. Окрім цього, у твіті використовується зображення, яке створено фанатом компанії (автором є користувач DeviantArt).
Нагадаємо, що 3dfx припинила свою діяльність у грудні 2000-го року, а формальну процедуру банкрутства завершили у 2002-му році. Більшу частину інтелектуальної влаcності, у тому числі технологію SLI, та більшість працівників, які створювали цю інтелектуальну власність, отримала у своє розпорядження компанія NVIDIA.
У випадку, якщо публікація виявиться правдивою, і компанія 3dfx Interactive відновить свою діяльність, ймовірно, компанія повернеться до рівня, з якого починала свою діяльність і почне все наново, що звучить малоймовірно. Тим не менше, наявність ще одного гравця на ринку графічних адаптерів для ПК – це добре. Щоправда, варто віднестися зі скепсисом до цієї новини і зачекати підтвердження.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас