Samsung розповіла про головні особливості нових Galaxy Z — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розповіла про головні особливості нових Galaxy Z

Технології&Авто
790
Президент і голова мобільних комунікацій Samsung Electronics Те Мун Ро розповів про майбутній захід Unpacked. Він пообіцяв, що на ньому компанія покаже нові пристрої серії Galaxy Z, які змінять уявлення про смартфони і дозволять переосмислити досвід їх використання.
Вказується, що третє покоління Galaxy Z створено з оглядом на запити реальних користувачів, а одне з ключових завдань спрямоване на те, щоб зробити сучасні технології доступними кожному.
Samsung акцентує увагу на потужних камерах і яскравих враженнях від перегляду контенту. Крім того, заявлений ємний акумулятор і надійний захист.
Смартфон запропонує безліч можливостей, від оптимізованих відеодзвінків через Google Duo і перегляду відео на YouTube в режимі Flex до роботи в режимі багатозадачності в Microsoft Teams.
Особливу увагу представник Samsung приділив взаємодії з новими складаними пристроями. Так, 11 серпня на заході Unpacked буде представлено перше в світі електронне перо S Pen, створене спеціально для складаних смартфонів.
Виробник зазначає, що прийняв рішення не випускати апарат Galaxy Note в цьому році, зробивши доступними функції цієї серії на більшій кількості пристроїв Galaxy.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас