Новий сервіс верифікації позичальників Wurmie доступний в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Новий сервіс верифікації позичальників Wurmie доступний в Україні

Фондовий ринок
583
Новий сервіс верифікації позичальників Wurmie доступний в Україні
За допомогою Wurmie фінансові організації можуть:
  • Точно ідентифікувати клієнта завдяки зчитуванню (з його згоди) його особистої інформації безпосередньо з банку онлайн.
  • Отримувати розширені звіти про транзакції та рух коштів на банківських рахунках.
  • Всебічно аналізувати отриману інформацію (лейблінг транзакцій, розрахунок оборотів по рахунку та ін.).
  • Оцінювати платоспроможність клієнта.
  • Виключати шахрайство при оформленні кредитів.
Віджет Wurmie вбудовується на веб-сайт або в мобільний додаток кредитної компанії, даючи їх клієнтам можливість безпечно авторизуватися в своєму онлайн-банку і ділитися даними під час подачі заявки на отримання кредиту безпосередньо на сайті або в додатку компанії-кредитора. Потенційному позичальникові досить дати згоду на обробку даних і залогінитися в особистому кабінеті банку через віджет – все інше відбувається автоматично.
Дані, які добуваються Wurmie, містять особисту інформацію: ПІБ, ідентифікаційний номер, контактні та паспортні дані, – що дозволяє миттєво верифікувати клієнта і запобігти спробам шахрайства. Крім того, кредитору стають відомі номер рахунку, кінцевий баланс та історія транзакцій, що дає змогу розраховувати платоспроможність та ідентифікувати “червоні прапорці”, наприклад, азартні ігри, закредитованность і т.д.
Крім необроблених даних про транзакції, технологія Wurmie доповнює цю інформацію тегами, що дозволяють отримати більш повне уявлення про структуру доходів і поведінку здобувача кредиту. Для побудови профілю фінансової поведінки клієнта застосовуються додаткові алгоритми машинного навчання. Потім цей профіль можна використовувати в якості одного з елементів моделі кредитного скорингу фінансової організації або в якості окремої моделі оцінювання для невеликих компаній, які не мають ресурсів для розвитку власних аналітичних механізмів.
Таким чином, завдяки Wurmie процес подачі заявки на кредит можна автоматизувати і скоротити аж до декількох хвилин за умови збереження високої якості кредитного рейтингу.
***
Сервіс Wurmie не має прямих аналогів в Україні. Зараз Wurmie успішно працює в Польщі та Іспанії, а також займає міцні позиції на ринку фінансових послуг України, щомісяця здійснюючи понад 300 тисяч успішних перевірок клієнтів. Рішення Wurmie покращують процес верифікації нових претендентів кредиту та надають банківські дані для вдосконалення кредитного скорингу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас