Активізація на гральному ринку: до 10 іноземних операторів подали заявки на роботу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активізація на гральному ринку: до 10 іноземних операторів подали заявки на роботу в Україні

Казна та Політика
467
Близько 10 іноземних операторів грального ринку подали заявки на роботу в Україні.
Про це сказав перший заступник голови консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей Борис Баум під час круглого столу «Тенденції соціальної відповідальності грального бізнесу».
«Ми отримали з десяток запитів від іноземних операторів. Ринок активізувався, також місцеві ліцензіати продовжують подаватися на ліцензії», — сказав Баум.
Він зазначив, що перше читання пройшов законопроєкт 2713-д «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор і лотерей», і наразі ті правки, які подаються, не мають критичних зауважень до цього законопроєкту.

Довідка Finance.ua:

  • у липні 2021 року Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт № 2713-д «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор і лотерей»;
  • законопроєкт спрямований на збалансування ліцензійних платежів і податкового навантаження на ринок грального бізнесу, що сприятиме залученню інвестицій в Україну, витісненню нелегального ринку легальними видами діяльності в сфері організації та проведенню азартних ігор;
  • для цього передбачається створити сприятливі умови для виведення з тіні і легальної роботи сфери азартних ігор в Україні через використання податкових стимулів.
До речі, про головні зміни в законодавстві, які можуть стосуватись ваших особистих коштів, ми інформуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій!
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас