Google розробляє додаток для переходу з iOS на Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google розробляє додаток для переходу з iOS на Android

Технології&Авто
284
За даними інсайдерів, компанія Google готує до запуску новий додаток: він допоможе користувачам iOS максимально комфортно перейти на Android. На відміну від хмарних сховищ, перенести можна буде не лише список контактів і фотографії, але і багато додатків.
Вивчаючи код нового інструменту резервного копіювання, ентузіасти виявили в ньому згадку додатка для iOS, що дозволяє користувачам екосистеми Apple переключитися на Android. Імовірно йдеться про якусь альтернативу програми «Перехід на iOS», розробленої Apple більше п’яти років тому.
Раніше копіювати важливу інформацію можна було тільки через «Google Диск» з подальшим ручним завантаженням на Android-пристрій. При цьому користувач міг перенести файли і фотографії, але не додатки. Тепер же, згідно з джерелом, спеціальний інструмент буде знаходити Android-версії різних додатків для iOS і відразу завантажувати їх з Google Play. Працювати це, імовірно, буде тільки для безкоштовного софту – інший же доведеться купувати заново.
Додатку з назвою Switch to Android поки немає в App Store – за чутками, він ще на стадії розробки і тестування. Сама Google поки не оголошувала про випуск подібного інструменту.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас