Realme випустить флагманський смартфон з бездротовою зарядкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Realme випустить флагманський смартфон з бездротовою зарядкою

Фондовий ринок
206
Компанія Realme анонсувала новий смартфон під назвою Realme Flash, який буде використовувати бездротову зарядку.
Може здатися, що Realme використовує систему MagSafe від Apple для лінійки iPhone 12, однак це не так — компанія застосувала дещо інший підхід до обладнання, повідомляє The Verge.
Згідно з інформацією GSMArena, смартфон Realme Flash буде флагманським телефоном бренду з процесором Snapdragon 888. Витік рендерингу телефону показує, що принаймні одна модель матиме 256 ГБ пам’яті і 12 ГБ оперативної пам’яті. Деякі джерела в компанії повідомляють про те, що можливо, про новий гаджет буде оголошено наступного тижня.
Realme ніколи раніше не включала бездротову зарядку в жоден зі своїх телефонів, хоча продає бездротові зарядні пристрої Qi, які працюють з такими аксесуарами як навушники.
Компанія випустить магнітний бездротовий зарядний пристрій під назвою MagDart, який набагато більший, ніж шайба Apple MagSafe. Очікується, що швидкість зарядки перевищить 15 Вт, які доступні на MagSafe, що робить Magdart від Realme найшвидшим бездротовим зарядним пристроєм у світі.
Однак у всьому повинен зберігатися баланс, і в зарядному пристрої теж. Для досягнення більшої швидкості компанії довелося зробити сам пристрій товщим і з активним охолоджуючим вентилятором.
Realme також працює над більш тонким зарядним пристроєм MagDart, який більше схожий на шайбу Apple MagSafe.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас