LG представила маску для обличчя з мікрофоном і динаміками (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG представила маску для обличчя з мікрофоном і динаміками (фото)

Технології&Авто
336
Компанія LG анонсувала оновлену версію своєї високотехнологічної маски для обличчя, що очищає повітря і має назву LG PuriCare. Нова версія отримала вбудовані динаміки і мікрофон.
Про це повідомляє Інформатор з посиланням на The Verge.
Компанія поки не оголосила ціну на маску або регіони продажів. Відомо лише те, що PuriCare з’явиться на ринку Таїланду наступного місяця, «за нею підуть інші ринки після затвердження місцевими регулюючими органами».
LG вперше оголосила про маску PuriCare минулого року. У ній використовуються змінні повітряні фільтри і вбудовані вентилятори для фільтрації повітря. LG стверджує, що нова версія має менший і легший двигун, а також вбудовані мікрофони та динаміки, які підсилюють голос власника. Перша версія маски досить сильно приглушала голос власника. Технологія, яку LG називає VoiceON, «автоматично розпізнає, коли користувачі говорять, і підсилює їх голос через вбудований динамік». Нова маска LG PuriCare важить 94 грами, має вбудований акумулятор ємністю 1 000 мАг і заряджається за дві години через порт USB. LG стверджує, що її досить зручно безперервно носити близько 8 годин.
Примітно, що LG не стверджує, що маска будь-яким чином захистить від коронавірусу, хоча під час анонсу першої версії такі натяки були. Деякі фільтри для очищення повітря і маски вловлюють частинки розміром з вірус, що викликає COVID-19. Однак не можна сказати, що PuriCare захищає від коронавірусу без наукових досліджень цього конкретного продукту або більш докладної інформації про типи фільтрів, які використовуються в масці. Однак маска, безумовно, краще, ніж відсутність маски, і найкраща маска – це та, яку ви із задоволенням будете носити.
LG представила маску для обличчя з мікрофоном і динаміками (фото)
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас