Електромобілі Tesla продаватимуться за біткойни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобілі Tesla продаватимуться за біткойни

Фондовий ринок
428
Гендиректор Tesla Ілон Маск заявив, що компанія знову почне приймати біткойни як спосіб оплати за свої електромобілі при збереженні поточної тенденції.
Нагадаємо, на початку року Tesla почала приймати біткойни при оплаті за свої автомобілі, однак через короткий проміжок часу прибрала таку можливість, пославшись на побоювання з приводу впливу криптовалюти на навколишнє середовище.
На конференції B-Word, організованій Crypto Council for Innovation, Ілон Маск заявив: «Схоже, що біткойн все більше зміщується в бік поновлюваних джерел енергії, і кілька потужних вугільних електростанцій, які використовувалися для видобування біткойнів, були закриті, зокрема в Китаї».
Він також додав, що хотів би провести більш ретельну перевірку, щоб підтвердити, що при видобутку біткойнів використовується не менше 50% поновлюваних джерел енергії, а також що існує тенденція до збільшення цього відсотка. Ілон Маск підтвердив, що якщо тенденція збережеться, Tesla відновить прийом біткойнів.
У травні він зазначив, що компанія знову почне приймати платежі в Bitcoin, як тільки процес їх видобутку «перейде на більш стійку енергетику».
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас