McDonald's почав переробляти використані паперові склянки в пакети для доставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's почав переробляти використані паперові склянки в пакети для доставки

Фондовий ринок
643
Паперові склянки Mcdonald’s, які використовуються для холодних і гарячих напоїв, отримали друге життя. Відтепер вони переробляються в пакети, які використовуються в ресторанах для замовлень “на винос” і для послуги доставки — McDelivery.
Незважаючи на те що паперові стакани для напоїв вважаються складним продуктом для переробки, Mcdonald’s вдалося знайти партнерів і почати замкнутий цикл виробництва, пише hochu.ua.
Паперові стакани для напоїв Mcdonald’s виготовляють з 100% целюлози з сертифікованої сировини PEFC. Склянки виробляються підприємством Huhtamaki – глобальним фахівцем з упаковки.
Склянки сортують спочатку в ресторанах, а потім відправляють партнерам. Наприклад, всі склянки з ресторанів Києва та Київської області потрапляють на підприємство “Обухівміськвторресурси”. Там їх формують у величезні тюки і відправляють на переробку на Зміївську паперову фабрику в Харківську область.
На фабриці склянки відокремлюють від поліетиленової плівки. Для цього спочатку їх кидають у воду, щоб розм’якшити, а потім дроблять в гігантських гідророзбивачах, що дозволяє відокремити паперову пульпу від шару поліетилену.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас